dentistes barcelona

Clínica dental a Barcelona

Clínica dental a Barcelona | Clínica Ministral

Tractaments dentals

Oferim un servei de salut dental integral amb un diagnòstic precís i tractaments adequats al teu problema

Promoure la salut dental i protegir la teva boca mitjançant l'adopció d'hàbits de vida que contribueixin a cuidar les teves dents. Aquesta és la raó de ser de Clínica Ministral, clínica dental de Barcelona, formada per un equip jove, amb una exquisida formació i que aposta per un tracte proper i familiar amb el pacient.

La nostra clínica dental a Barcelona ofereix un servei de salut bucal integral que aposta per les tecnologies més avançades per aconseguir els resultats més satisfactoris. Els nostres professionals diagnosticaran el teu problema amb la màxima precisió per aplicar el tractament més adequat.

A més a més, a la nostra clínica dental a Barcelona, volem que et trobis a gust. Per això, hem eliminat les barreres arquitectòniques per facilitar l'accés. Així mateix, tenim dos box equipats amb pantalles a la disposició del pacient mentre apliquem els tractaments. La recepció té wifi i amb una àmplia televisió per amenitzar la teva espera. La clínica té un pati relaxant per donar sensació de tranquil·litat mentre t'estan tractant.